Integrisana rešenja za odlaganje tečnog otpada

SymLine CLASSIC nudi potpunu integraciju unutar vaše postojeće laboratorijske infrastrukture. Pogodno za nove laboratorijske projekte kao i za naknadnu ugradnju u bilo koje vreme nakon toga. SymLine CLASSIC se sastoji od jedinica za punjenje, držača za sto/zid, sistema cevi, čepova za otpad i raznovrsnih dodataka za fleksibilno rešenje koje se može konfigurisati i koje štedi prostor. Pregledajte SymLine veb lokaciju i pogledajte dostupne komponente.

Dostupno u zemljama :

Modeli:

Filteri i dodaci za sistem za sakupljanje tečnog otpada

Razni dodaci za prilagođavanje SymLine sistema vašim potrebama.

Brošura
Sigurnosni poklopci sa uvodnicima za tečni otpad

SimLine VasteCaps bezbedno povezuju cevovode sa kontejnerom za otpad. Integrisani izduvni filter blokira isparenja rastvarača radi zaštite zdravlja i životne sredine. Dostupan sa opcionom kontrolom nivoa tečnosti koja sprečava prelivanje kontejnera.

Brošura
Sistem cevovoda za tečni otpad

SymLine sistem cevi obezbeđuje vezu sa centralnom sabirnom jedinicom. Omogućava vam da postavite sabirni kontejner/kanister gde god želite, kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama, zahvaljujući podesivoj dužini sistema cevovoda. Posetite veb stranicu SimLine da biste izabrali odgovarajući proizvod preko namenskog konfiguratora

Brošura
Fiksatori uvodnika za tečni otpad za radne stolove i zidove

Nosači komponenti SymLine vam omogućavaju da instalirate jedinice za punjenje na željeno mesto unutar vašeg radnog prostora. Dostupni su i u stonim i u zidnim varijantama.

Brošura
Levkovi za tečni otpad

Komponente za sakupljanje tečnog otpada se montiraju na način koji štedi prostor unutar vaše laboratorije gde se pune/sipaju otpadne tečnosti. Jedinice za punjenje su dostupne ili kao levci za ručno punjenje ili kao specijalna HPLC veza, za direktnu vezu sa vašim otpadnim cevima.

Brošura