Standardni digestori

Waldner nudi digestore za različite aplikacije: sa instalacijom na zadnjem zidu ili na bočnim zidovima, „walk-in“ varijanta i opciono za laboratorije sa niskim plafonima. Neki od modela poseduju specijalnu Secuflow tehnologiju, koja obezbeđuje povećanu bezbednost i bolju energetsku efikasnost, sa 33% manjim protokom vazduha od konvencionalnih sistema. Digestori sa medijumima postavljenim na zadnjem zidu imaju bočne stubove širine samo 25 mm, obezbeđujući maksimalnu moguću efektivnu površinu. Digestori sa bočnom instalacijom integrišu kontrolne jedinice na servisnim panelima postavljenim sa strane. Obe varijante imaju integrisane mini sudopere čime se čuva efektivna radna površina radne zone.
Digestori su dostupni u sledećim dimenzijama:

  • 1200 mm
  • 1500 mm
  • 1800 mm
  • 2100 mm
  • 2400 mm

Tačka spajanja sa ventilacionim kanalom se može postaviti i na visinama od samo 2570 mm (za prostorije sa niskim plafonom).
Radne ploče i obloge mogu biti proizvedene od različitih materijala kao što su polipropilen, čvrsti (klasični) laminat, melaminska smola, nerđajući čelik, monolitna keramika, epoksid, itd. Dodatno, materijal unutrašnje obloge mogu se odabrati na osnovu vrste agresivnih hemikalija koje se mogu koristiti.
Digestori su dostupni sa samostojećim kasetama koje se mogu koristiti za skladištenje hemikalija i opreme, za kiseline ili baze, rastvarače itd.