Jednokanalne pipete

Thermo Scientific lagane, ergonomske jednokanalne pipete dostupne su u varijantama fiksne ili promenljive zapremine za tačno i precizno pipetiranje. Kao lider u tehnologiji pipetiranja, Thermo Scientific je prošao sve od prve mikropipete promenljive zapremine do prve koja nudi interlock ClipTip interfejs. Pored toga, njihovi sistemi za ručno pipetiranje pružaju nenadmašnu ergonomiju, pouzdanost i kvalitet za dosledne i ponovljive rezultate.

Dostupno u zemljama :

Modeli

F1-ClipTip Pipettes

Garantovana pouzdanost. Vrhovi se zaključavaju na mestu laganim dodirom, sa potpunim zatvaranjem na svakom kanalu. F1-ClipTip pipete vam omogućavaju da održavate precizne količine uzorka. Dostupna kao jednokanalna pipeta sa promenljivom zapreminom (0,1 µL -1,000 µL) i fiksnom zapreminom (10 µl – 1000 µl), sa pratećim F1-ClipTip kompletom za dobro laboratorijsko pipetiranje (GLP).

Brošura Specifikacija
Finnpipette F1 Pipettes

Finnpipette F1 pipete pružaju ergonomske i bezbedne performanse. Izuzetno su lagane i dizajnirane da pruže ergonomski komfor. Naprezanje je smanjeno sa malim silama klipa i izbacivanja. Dostupni formati uključuju jednokanalne pipete promenljive zapremine (0,2 µl – 10 ml) i fiksne zapremine (1 µl – 10 ml), sa pratećim kompletima Finnpipette F1 kompletom za dobro laboratorijsko pipetiranje (GLP).

Brošura
Finnpipette F2 Pipettes

Finnipipette F2 pipete imaju robustan i izdržljiv dizajn. One su u potpunosti mogu autoklavirati, otporne su na UV svetlost i mogu da izdrže hemijski teške aplikacije. Dostupni formati: jednokanalne pipete promenljive zapremine (0,2 µl – 10 ml) i fiksne zapremine (1 µl – 10 ml), sa pratećim F1-ClipTip kompletom za dobro laboratorijsko pipetiranje (GLP).

Brošura