https://analysis.rs/wp-content/uploads/2021/10/circles-9.svg

Zastupništva

Dugoročnom saradnjom sa vodećim svetskim proizvođačima laboratorijske opreme, Analysis sa velikim uspehom plasira najinovativnija i tehnički kvalitetna rešenja, u cilju ispunjavanja zahteva korisnika i stvaranja dugoročne saradnje.

Thermo Scientific je brend Thermo Fisher Scientific-a, vodećeg proizvođača naučne opreme. Nudeći instrumente, opremu, softvere i potrošni materijal, Thermo Scientific omogućava naučnicima da reševaju složene analitičke izazove u farmaciji, biotehnologiji, zaštiti životne sredine, nauci i industrijskim istraživanjima, kao i u kliničkim laboratorijama. Njihovi proizvodi zadovoljavaju niz potreba, uključujući hemijsku analizu, karakterizaciju uzoraka i materijala.

RETSCH je vodeći proizvođač rešenja za pripremu uzoraka i karakterizaciju čvrstih formi materijala. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, RETSCH je razvio opremu za prosejavanje koju karakterišu odlične performase, pojednostavljen rad, bezbednost rukovanja i dug životni vek. Pošev od 1990. godine, RETSCH je postao deo rastuće VERDER grupe, i čini osnovu naučne divizije u grupi.

SOTAX je svetski lider u razvoju i proizvodnji visokokvalitetne opreme za testiranje u farmaciji, koja obuhvata disolucione sisteme i sisteme za fizička testiranja, koji mogu biti konfigurisani od jednostavnijih do najsloženijih, potpuno automatizovanih sistema. SOTAX-ova oprema se koristi svuda u svetu, u razvojnim i proizvodnim procesima, farmaciji i nauci. Takođe, ovi sistemi ispunjavaju sve zahteve korisnika i usklađeni su sa relevantnim direktivama.

Waldner je osnovan davne 1908 godine i od tada se preorjentisao od kompanije za obradu metala do snabdevača različitih industrija, uključujući farmaceutsku,istraživačku, obrazovnu, medicinsku, biotehnološku, automobilsku i druge. Waldner proizvodi nameštaj vrhunskog kvaliteta koji podrazumeva modularni koncept. To vam omogućava da dizajnirate laboratorije na mnogo načina. Laboratorijski nameštaj uključuje centralne stolove, sudopere, digestore, ormane za odlaganje opasnih hemikalija, itd.

HACH nudi široku paletu instrumenata i hemikalija koji su pažljivo kreirani više od 80 godina, kako bi analiza vode bila brža, jednostavnija i rezultirala sa više informacija. Njihovi proizvodi se koriste u laboratorijama i u proizvodnim procesima, a uključuju turbidimetre, fotometre, konduktometre, pH metre i onlajn analizatore.

Riebesam od 1965. godine proizvodi efikasne mašine za čišćenje visokih performansi, kao i mašine za čišćenje, dezinfekciju i sušenje prilagođene vašim potrebama i individualnim zahtevima. U pitanju su Nemački proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Fedegari Autoclavi SpA proizvodi mašine, sisteme i komponente na polju sterilizacije, hemijske biodekontaminacije i kontrole kontaminacije za biofarmaceutiku i industriju hrane u celom svetu. Između ostalog, Fedegari nudi laboratorijske sterilizatore, odnosno autoklave, pogodne za biofarmaceutiku, mikrobiologiju, hranu, kozmetiku i ambalažu. Laboratorijski sterilizatori poseduju inovativnu tehnologiju generisanja pare i dostupni su u vertikalnim i horizontalnim opcijama.

Memmert je lider u inovacijama za razvoj uređaja za kontrolu temperature: klima komora, sušnica, inkubatora, kao i vodenih i uljanih kupatila, koji imaju široku primenu u biološkim , farmaceutskim i istraživanjima prehrambenih proizvoda, kao i kontroli kvaliteta. Svi parametri se kontrolišu sa najvećom preciznošću, kako bi se obezbedila kontrolisana atmosfera.

Veolia je vodeći stručnjak u industriji za tehnologiju voda i procesa kada su u pitanju najizazovniji problemi vezani za vodu, otpadne vode i procese. Veolia Sivers analizatori ukupnog organskog ugljenika (TOC) poseduju patentiranu Siversovu membransku konduktometrijsku metodu i pokrivaju dinamički analitički opseg od 0,03 ppb do 50.000 ppm, omogućavajući zahtevne analize i aplikacije u različitim industrijama.

Bioquel, Ecolab rešenje, se bavi proizvodnjom validiranih sistema usaglašenih sa regulativama, namenjenih za biodekontaminaciju vazduha i površina. Ovi sistemi koriste tehnologiju isparenja 35% vodonik-peroksida. Bioquell rešenja imaju za cilj da zaštite vaše proizvode i procese od bioloških zagađivača eliminacijom problematičnih bakterija, virusa, gljivica, spora i drugog. Portfolio uključuje H2O2 dekontaminatore i izolatore.

PEAK Scientific je vodeći inovator i globalni ekspert za proizvodnju pouzdanih i robusnih generatora azota i vodonika visokih performansi, koji se koriste za LC-MS, GC, GC-MS i druge primene u laboratorijama širom sveta.

Microtrac je pionir i vodeći proizvođač instrumenata za analizu čestica putem rasejanja svetlosta. Ovi uređaji svoju primenu nalaze kako u različitim industrijama, tako i u ispitivanju materijala. Microtrac portfolio za karakterizaciju čestica sadrži tri linije proizvoda: za analizu rasute svetlosti, analizu slike i merenje površine i poroznosti materijala. Zajedno sa RETSCH Technology i MicrotracBel, formira MICROTRAC MRB, čija je misija da analizu čestica učini preciznijom, efikasnijom i praktičnijom.

Lab Instruments je kompanija koja proizvodi sertifikovane standarde referentnih materijala u skladu sa ISO17034:2016. Oni nude komplete spremne za upotrebu koji sadrže višekomponentne mešavine stotina standarda pesticida, korisnih za kalibraciju GC-MS/MS, GC-HRMS, LC-MS/MS, LC-HRMS, itd. Standardi uključuju mešavine koristi se za analizu polarnih pesticida u hrani životinjskog i biljnog porekla.

SymLine je podbrend S.C.A.T. Europe GmbH, čiji vam proizvodi omogućavaju rukovanje otpadnim tečnostima, u većini slučajeva opasnim po zdravlje i životnu sredinu, sprečavajući potencijalne rizike. SymLine sistemi sakupljaju otpad centralno, štite od isparenja i mogu se savršeno integrisati u laboratorijsku opremu. Proizvodi su kompatibilni sa sigurnosnim ormarićima i takođe mogu da podnesu HPLC i viskozne tečnosti.

Sa više od 50 godina iskustva, Berghof obezbeđuje vrhunsku opremu za mikrotalasnu digestiju i reaktore. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje se koriste, ovi sistemi pojednostavljuju svakodnevni rad svake laboratorije. Njihove glavne prednosti su dugi vek trajanja, bezbednost rukovanja i pouzdanost.

Sa 175 godina iskustva i posvećenosti kvalitetu, Kern je specijalizovan za oblast vaganja, sa brendom koji je sinonim za preciznost i pouzdanost. Njihov portfolio uključuje kompletan spektar tehnika vaganja: laboratorijske vage, tegove, industrijske vage, kao i optičke mikroskope. Vage kompanije Kern su pouzdane, jednostavne za rukovanje i u razumnom rasponu cena.

RECIPE je jedan od vodećih CE-IVD snabdevača u kliničkoj dijagnostici, sa rastućim asortimanom HPLC i LC-MS/MS kompleta, kalibranata, kontrola i internih standarda, sertifikovanih prema ISO 13485. Njihovi proizvodi zadovoljavaju potrebe medicinskih i bolničkih laboratorija kao i istraživačkih ustanova.

Belec je porodična firma sa sedištem u Nemačkoj, sa 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji stacionarnih i prenosivih optičkih emisionih spektrometara za analizu metala. Willi Berstermann, osnivač Beleca, prvi je predstavio mobilni spektrometar. Belec pruža prilagođena rešenja za precizno određivanje hemijskog sastava vaših metala pomoću optičke emisione spektroskopije sa varnicom. Njihovi instrumenti odlikuju se najvišim performansama i fleksibilnošću i osiguravaju pouzdana merenja.

Atago se bavi proizvodnjom i usavršavanjem tehnologije refraktometara od 1940. godine. Istorija refraktometara je počela proizvodnjom najjednostavnijeg modela - analognog. Danas pak Atago proizvodi najsavremenije refraktometre bazirane na naprednim tehologijama i sa veoma preciznom elektronikom. Pored refraktometara, nude i polarimetre.

ZOONLAB je vodeći međunarodni proizvođač i dobavljač opreme za čuvanje laboratorijskih životinja za potrebe naučnog istraživanja, koja uključuje standardne sisteme i sisteme sa izolovanim protokom vazduha.

Nordic Lab je proizvođač laboratorijskih zamrzivača i propratnih aksesoara, koji fokus stavlja na dizajn, funkcionalnost i postizanje optimalnog odnosa između visokog kvaliteta i konkurentnih cena. Njihovi proizvodi se najviše koriste u biomedicinskom i farmaceutskom sektoru.

HERZOG je vodeći svetski proizvođač najsavremenije opreme i automatizacije za kontrolu kvaliteta u rudarskoj i reciklažnoj industriji. Od uzorkovanja, preko pripreme uzorka, do analize – HERZOG obezbeđuje sve komponente, alate i pribor za automatizovano praćenje procesa.

Kompanija FLUXANA fokus stavlja na korisnike rendgenske fluorescentne analize (XRF), nudeći širok spektar opreme za pripremu uzoraka, uključujući mašine za topljenje uzoraka, prese i automatske mašine za doziranje. Pored toga, dostupni su svi tipovi pribora za analizu tečnosti, hemikalije i aditivi, kao i standardi za kalibraciju (CRM).