Višekanalne pipete

Thermo Scientific nudi razne višekanalne pipete za sve primene. Od dokazanih performansi Finnpipette i Novus do inovativnih pipeta ClipTip i ClipTip Ekualizer, Thermo Scientific dokazuje liderstvo u tehnologiji pipeta i fokusira se na pružanje svakodnevnih performansi bez brige uz udoban rad.

Dostupno u zemljama :

Modeli

E1-ClipTip Electronic Pipettes

Elektronske pipete E1-ClipTip imaju elektronsko izbacivanje vrha, akciju pipetiranja kažiprstom i ClipTip tehnologiju, što ih čini idealnim za ponavljanje pipetiranja. Uz poboljšanu svestranost i prilagođavanje, oni mogu automatizovati svakodnevne zadatke pipetiranja mikrotitarploča sa 96 i 384 bunarčića.Dostupni formati: elektronske višekanalne pipete Bluetooth (8, 12 ili 16 kanala) i postolja za punjenje baterija.

Brošura Specifikacija
E1-ClipTip Equalizer Pipettes

Izvršite prenos uzoraka između praktično bilo koje epruvete, stalka, mikroploče ili horizontalne kutije za gel brzo i efikasno pomoću pipeta E1-ClipTip Ekualizer. Imaju podesivi razmak između vrhova koji vam omogućava da postavite rastojanje između vrhova jednostavnim pomeranjem skale da biste se proširili ili skupili do željenog formata laboratorijskog pribora. Aplikacija koja sadrži omogućava programiranje E1-ClipTip-a iz udobnosti vašeg računara. Dostupni formati: Pipete ekvilajzera sa BlueTooth-om (6, 8 ili 12 kanala) i postolji za punjenje baterija.

Brošura Specifikacija
Finnpipette Novus Electronic Pipettes

Elektronske pipete Finnpipette Novus imaju intuitivno programiranje i ergonomski dizajn koji uključuje udobnu laganu ručku i rad kažiprstom, za udobnost tokom dužih radnih perioda, kao i intuitivan višejezični korisnički interfejs koji je jednostavan za korišćenje.Dostupni formati: Višekanalne pipete (8, 12 ili 16 kanala) i postolje za pipete.

Brošura Specifikacija
F1-ClipTip Multichannel Pipettes

Garantovana pouzdanost. Vrhovi se zaključavaju na mestu laganim dodirom, sa potpunim zatvaranjem svakog kanala, a sve to omogućava tehnologija ClipTip. Ovo može poboljšati ponovljivost vaših rezultata i pomoći vam da održite precizne količine uzoraka. Pored toga, novo poboljšano podešavanje jačine zvuka omogućava tiho, lako i ergonomsko korisničko iskustvo. Dostupni formati: Višekanalne pipete (8 ili 12 kanala).

Brošura
Finnpipette F1 Multichannel Pipettes

Višekanalne pipete Finnpipette F1 nude ergonomski komfor i bezbedne performanse. Izuzetno su lagane i takođe smanjuju opterećenje zbog male sile klipa i izbacivanja. Pružanje performansi uz preciznost čini ih idealnim za aplikacije koje koriste skupe reagense i vredne uzorke. Dostupni formati: Višekanalne pipete (8, 12 ili 16 kanala).

Brošura Specifikacija
Finnpipette F2 Multichannel Pipettes

Finnpipette F2 su pogodne za veoma zahtevne primene gde su robusnost i izdržljivost od suštinskog značaja. Potpuno se mogu autoklavirati i napravljeni su od PVDF komponenti što ih čini otpornim na UV svetlost i izloženost jakim hemikalijama. Dostupne kao: Višekanalne pipete (8, 12 ili 16 kanala) sa izborom opsega jačine zvuka. U modelima sa malom zapreminom, funkcija super izduvavanja obezbeđuje precizno doziranje čak i za najmanju količinu.

Brošura