Grejne ploče i magnetne mešalice

Thermo Scientific nudi širok izbor grejnih ploča, magnetnih mešalica i grejnih ploča za mešanje za vaše laboratorijske zahteve,kombinujući vrhunske performanse sa njihovom jednostavnošću rada.

Dostupno u zemljama :

Laboratorijske grejne ploče

Postoje različiti modeli grejnih ploča od osnovnih do specijalnih, a dostupne su u više oblika i veličina ploča, sa keramičkom ili aluminijumskom površinom koje odgovaraju potrebama bilo koje laboratorije. Ploče za ravnomerno grejanje imaju temperaturnu stabilnost, izdržljivost, kao i pristup na daljinsko upravljanje zbog dodatne sigurnosti i funkcionalnosti.
Tačnost unutrašnjosti temperature je ±1 stepen. Neki modeli imaju sigurnosno svetlo upozorenja , tajmer kao i mogućnost brzog zagrevanje do maksimalne temperature.

Magnetne mešalice

Magnetne mešalice su dostupne u različitim opsezima obrtaja sa jednom ili u više tačaka (4, 6, 15 ili 60 tačaka mešanja), dostižući i do 2400 obrtaja u minuti za veće primene. Kontrola brzine je pouzdana i precizna za opštu laboratorijsku upotrebu. Pored toga, portfolio sadrži jedinstvene mešalice koje se mogu potopiti u vodena kupatila, koristiti u CO2 inkubatorima ili sa malim brzinama za ćelijsku kulturu

Mešalice sa grejanjem

Mešalice sa grejanjem postoje kao osnovni, standardni i unapređeni modeli, kao npr. otporni na eksploziju za opasne primene obezbeđujući preciznu kontrolu, dobar kvalitet i ponovljivost. Standardni modeli imaju digitalni displej i preciznu kontrolu temperature i brzine sa sigurnosnom zaštitom. Povrh toga, napredni modeli imaju dodatni tajmer i programabilnu funkcionalnost.

Mešalice velikog kapaciteta

Grejne ploče i mešalice velikog kapaciteta su dizajnirane za velika opterećenja, nudeći performanse koje su vam potrebne za različite primene.