Elektronske pipete

Idealna fleksibilnost i udobnost za korisnika čine Thermo Scientific elektronske sisteme za pipetiranje neophodnim u svakoj laboratoriji. Dokazani učinak pipetiranja kažiprstom, elektronsko izbacivanje vrha i ugrađena ClipTip interlock tehnologija, u kombinaciji sa intuitivnim korisničkim interfejsom, pružaju veće poverenje u vaše rezultate.

Dostupno u zemljama :

Modeli

E1-ClipTip Electronic Pipettes

Elektronske pipete E1-ClipTip imaju elektronsko izbacivanje vrha, akciju pipetiranja kažiprstom i ClipTip tehnologiju, što ih čini idealnim za ponavljanje pipetiranja. Uz poboljšanu svestranost i prilagođavanje, oni mogu automatizovati svakodnevne zadatke pipetiranja mikropločica sa 96 i 384 bunarčića. Dostupni formati: elektronske višekanalne pipete Bluetooth (8, 12 ili 16 kanala) i postolja za punjenje baterija.

Brošura Specifikacija
E1-ClipTip Equalizer Pipettes

Izvršite prenos uzoraka između praktično bilo koje epruvete, stalka, mikroploče ili horizontalne kutije za gel brzo i efikasno pomoću pipeta E1-ClipTip Ekualizer. Imaju podesivi razmak između vrhova koji vam omogućava da postavite rastojanje između vrhova jednostavnim pomeranjem skale da biste se proširili ili skupili do željenog formata laboratorijskog pribora. Aplikacija koja sadrži omogućava programiranje E1-ClipTip-a iz udobnosti vašeg računara. Dostupni formati: Pipete ekvilajzera sa BlueTooth-om (6, 8 ili 12 kanala) i postolji za punjenje baterija.

Brošura Specifikacija
Finnpipette Novus Electronic Pipettes

Elektronske pipete Finnpipette Novus imaju intuitivno programiranje i ergonomski dizajn koji uključuje udobnu laganu ručku i rad kažiprstom, za udobnost tokom dužih radnih perioda, kao i intuitivan višejezični korisnički interfejs koji je jednostavan za korišćenje.Dostupni formati: Višekanalne pipete (8, 12 ili 16 kanala) i postolje za pipete.

Brošura Specifikacija