vesti
datum:

Sedam konferencija u mesec dana!

Nakon perioda godišnjih odmora, septembar je protekao u duhu konferencija, pa smo tako u roku od mesec dana učestvovali na čak sedam skupova! Analysis je predstavio svoj program i usluge relevantne za date teme, uz sklapanje novih poznanstava, i naravno, malo zabave.

Sa zadovoljstvom smo podržali sledeće događaje:

  • 23. konferenciju YUCOMAT u organizaciji Društva za istraživanje materijala Srbije
  • XI konferenciju Biohemijskog društva Srbije pod nazivom „Amazing Biochemistry“ koja je održana na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Konferencija je bila internacionalnog tipa, a aktuelne teme u oblasti molecular life sciences, naročito iz biohemije i molekularne biologije,  prezentovane su od strane vodećih naučnika iz regiona i diskutovane tokom poster sesija.
  • Treći kongres biologa Srbije, organizovan od strane Srpskog biološkog društva, održan je na Zlatiboru u hotelu Palisad, okupivši preko 400 učesnika iz regiona, kao i mnoge industrijske sponzore. Osim osnovnim i primenjenim istraživanjima iz svih oblasti biologije, posvećen je i unapređenju nastavnog procesa na svim nivoima obrazovanja.
  • QP konferenciju 2022 u Beogradu, pod nazivom „The role of the modern QP – evolving responsibilities and challanges“, kojoj su prisustvovali ALIMS, Alkaloid, Hemofarm, i mnoge druge ugledne farmaceutske kompanije.
  • XXVII Konferenciju KOMIM-a u Čačku
  • Međunarodni kongres 54. dani preventivne medicine u Nišu u organizaciji IZJZ Niš, Medicinskog fakulteta u Nišu i Gradske podružnice Sprskog lekarskog društva Niš, sa fokusom na izazove u vreme pandemije COVID-19
  • 4th International Conference on Plant Biology (23rd SPPS Meeting) kao glavni sponzor, na kojoj se pričalo o primeni prirodnih jedinjenja u poljoprivredi, farmaciji i industriji hrane, rastu, razvoju, metabolizmu i ishrani biljaka, itd.
Podelite: