Stacionarni uzorkivači

Buhler 4010 je standardni uzorkivač koji pokriva 90% rutinskih zahteva. Izolovano SS kućište, odvojena kontrola i odeljak za uzorke sa vratima koja se zaključavaju, fleksibilne opcije sistema za uzorkovanje i mnoge konfiguracije boca su ključne karakteristike, uz dobro poznatu preciznost zapremine uzorka, brzinu usisavanja i performanse hlađenja. Buhler 3010 je ulazni stacionarni uzorkivač vode. Novo plastično kućište je robusno, otporno na vremenske prilike i ne podleže koroziji. Jedinica je jednostavna za postavljanje i održavanje zahvaljujući odvojenom odeljku za kontrolu i uzorke sa vratima koja se zaključavaju. Uz uzorkivač se isporučuju različite konfiguracije boca u kombinaciji sa dobro poznatom preciznošću zapremine uzorka, brzinom usisavanja i performansama hlađenja.
Buhler 4210 je varijanta 4010, ali sa integrisanim sistemom za ispiranje vodom za čišćenje. Tipična primena je stanica za uzorkovanje za cisterne za mulj na ulazu u postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda ili uzorke sa većim koncentracijama suspendovanih čvrstih materija.
Buhler 4410 je zasnovan na dizajnu 4010, ali uzorci se uzimaju neprekidno: prve napunjene boce se automatski prazne i čiste pre nego što uzorkovanje ponovo počne (samopražnjenje). Osnovna primena je praćenje ispusta na postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda gde nije potrebno svakodnevno analizirati uzorke – kao i praćenje reka.
Buhler 1027 je osnovni uzorkivač za postavljanje na zid. Koristi kompozitne uzorke u određenim vremenskim intervalima/protocima. Pogodan za industrijska postrojenja ili postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Dostupno u zemljama :