Disk mlinovi

Retsch vibracioni disk mlinovi su posebno pogodni za brzo mlevenje bez gubitaka tvrdih, krhkih i vlaknastih materijala do analitičke finoće. Mlinovi se prvenstveno koriste za pripremu uzoraka za spektralnu analizu. Zbog svoje robusne konstrukcije, disk mlinovi se koriste u teškim uslovima u laboratorijama i pilot postrojenjima, kao i onlajn za kontrolu kvaliteta sirovina.

Dostupno u zemljama :

Modeli

Vibracioni disk mlin RS 200

Vibracioni disk mlin RS 200 je pogodan za izuzetno brzo, bez gubitaka i ponovljivo mlevenje srednje tvrdih, krhkih i vlaknastih materijala do analitičke finoće. Instrument radi stabilno i glatko, čak i sa teškim setovima za mlevenje, maksimalnom brzinom zahvaljujući novom Stabilized-Plane-Drive. Svojim robusnim dizajnom, RS 200 se pokazao kao idealan za upotrebu u sektoru građevinskih materijala (cement), u geologiji, mineralogiji, metalurgiji i u elektranama. Zbog visoke finoće i brzine, RS 200 je savršen mlin kada je u pitanju priprema uzoraka za spektralnu analizu.

Specifikacija
Vibracioni disk mlin RS 300

Vibracioni disk mlin RS 300 je pogodan za izuzetno brzo, bez gubitaka i ponovljivo mlevenje srednje tvrdih, krhkih i vlaknastih materijala do analitičke finoće. Moguće je samleti 1, 2, 3 ili 4 uzorka istovremeno. Zahvaljujući robusnoj univerzalnoj pogonskoj osovini, koja pokreće posudu za mlevenje u 3-D pokret, ovaj mlin prihvata težine posuda za mlevenje do 30 kg. Zatvoreni sistem za mlevenje garantuje potpunu obradu uzorka. Baš kao i RS 200, RS 300 se sa svojim robusnim dizajnom pokazao kao idealno pogodan za primenu u geologiji, mineralogiji, metalurgiji, kao iu sektoru građevinskih materijala (cement) i u elektranama. Zbog visoke finoće i brzine, Retsch vibracioni disk mlinovi su savršen izbor kada je u pitanju priprema uzoraka za spektralnu analizu.

Specifikacija
Disk mlin DM 200

Zahvaljujući svom robusnom dizajnu, Disk mlin DM 200 se može koristiti u teškim uslovima u laboratorijama i pilot postrojenjima, kao i onlajn za kontrolu kvaliteta sirovina. Moćnom DM 200 potrebno je samo nekoliko minuta da postigne željenu veličinu mlevenja.

Specifikacija
Disk mlin DM 400

DM 400 je novi komforni model za fino mlevenje srednje tvrdih, tvrdih i krhkih materijala do 0,05 mm. Ovaj model je zasnovan na dokazanom DM 200 modelu, ali nudi poboljšane bezbednosne karakteristike zahvaljujući automatskom zaključavanju kolekcione posude i komore za mlevenje, kao i posebno praktičan rad zahvaljujući podešavanju otvora za mlevenje sa digitalnim prikazom veličine otvora. Jasno strukturiran displej prikazuje sve parametre mlevenja. DM 400 ima isti robustan dizajn kao DM 200.

Specifikacija