Mlinovi za sečenje

Retsch mlinovi za sečenje obezbeđuju visoko efikasno smanjenje primarne veličine heterogenih mešavina materijala, ali su takođe pogodni za mlevenje mekih, srednje tvrdih, elastičnih ili vlaknastih uzoraka. Mlinovi za sečenje nude visok nivo operativne sigurnosti i udobnosti. Širok izbor dodatne opreme omogućava lako prilagođavanje različitim zahtevima primene.

Dostupno u zemljama :

Modeli

SM 100

SM 100 je osnovni model po povoljnoj ceni među Retsch mlinovima za sečenje. Sa svojim snažnim pogonom od 1,5 kW i brzinom rotora od 1500 o/min, mlin je posebno pogodan za rutinske primene. Čišćenje je posebno jednostavno. U kombinaciji sa širokim izborom sita, rezervoara i kolekcionih posuda, mlin se može lako prilagoditi različitim zahtevima primene. SM 100 se može montirati na sto; alternativno je dostupan pogodan nosač na točkovima.

Specifikacija
SM 200

Novi mlin za sečenje SM 200 je moćan instrument koji se lako koristi za efikasno primarno i fino mlevenje. Čišćenje je posebno jednostavno. U okviru grupe Retsch mlinova za sečenje, to je univerzalni standardni model koji pokriva širok spektar primena sa svojim snažnim pogonom od 2,2 kV i brzinom rotora od 1500 o/min. Kada radi sa opcionom ciklon-usisnom kombinacijom, SM 200 je takođe pogodan za mlevenje lakih uzoraka materijala ili manjih količina. U kombinaciji sa širokim izborom sita, rezervoara i kolekcionih posuda, mlin se može lako prilagoditi različitim zahtevima primene.

Specifikacija
SM 300

Zahvaljujući snažnom pogonu od 3 kW sa visokim obrtnim momentom i RES tehnologijom, mlin SM 300 se ističe posebno u teškim poslovima gde drugi mlinovi za sečenje ne uspevaju. Ovaj mlin omogućava savršeno prilagođavanje zahtevima primene promenljivom brzinom od 100 do 3.000 min-1. Dostupan je niz sita sa veličinama otvora od 0,25 – 20 mm, koji obezbeđuju definisanu konačnu finoću.

Specifikacija
SM 400

Mlin za sečenje SM 400 je pogodan za primarno sečenje velikih komada uzoraka dimenzija do 170 x 220 mm, ali takođe može postići potrebnu konačnu finoću u jednom koraku, u zavisnosti od primene.

  • Snažno mlevenje zahvaljujući motoru od 3 kW
  • Pogodno za materijale osetljive na toplotu
  • Brzo i lako čišćenje zahvaljujući preklopnom rezervoaru i glatkim površinama
  • Definisana konačna finoća zbog donjih sita sa veličinom otvora od 1 do 20 mm
Specifikacija