Mlinovi sa noževima

Retsch mlinovi sa noževima obezbeđuju potpuno homogene i ponovljive rezultate mlevenja za nekoliko sekundi, tako da se reprezentativni uzorci mogu uzeti sa bilo kog mesta u posudi za mlevenje. Zahvaljujući ponovljivom podešavanju parametara, programa i sekvenci, ovi mlinovi obezbeđuju analitičke rezultate sa minimalnom standardnom devijacijom. Ove karakteristike plus širok izbor poklopaca i posuda koji omogućavaju prilagođavanje mlinova individualnim zahtevima primene, čine ih profesionalnim uređajima superiornijim od bilo koje komercijalne kuće.

Dostupno u zemljama :

Modeli

GRINDOMIX GM 200

Mlin sa noževima GRINDOMIKS GM 200 je idealan instrument za mlevenje i homogenizaciju hrane i stočne hrane. Sa dva oštra, robusna sečiva i snažnim motorom od 1000 W, omogućava brzo i efikasno mlevenje uzoraka zapremine do 0,7 litara. GM 200 nije samo idealan za homogenizaciju supstanci sa visokim sadržajem vode, ulja ili masti, već je takođe savršeno pogodan za mlevenje suvih, mekih i srednje tvrdih proizvoda. Brzi proces homogenizacije bez značajnog porasta temperature obezbeđuje očuvanje isparljivih komponenti uzorka.

Specifikacija
GRINDOMIX GM 300

Sa svojim posebnim sistemom noževa za sečenje i komorom za mlevenje promenljive zapremine, laboratorijski mlin sa noževima GRINDOMIKS GM 300 može samleti veliki broj uzoraka brzo i reproducibilno do potpuno homogenih analitičkih uzoraka – u roku od nekoliko sekundi! Zahvaljujući zapremini komore za mlevenje od 5000 ml, ovaj mlin lako homogenizuje celu veknu hleba ili kompletnu picu u jednom radnom ciklusu.

Specifikacija