Mlinovi sa rotorom

Serija rotorskih mlinova uključuje ultra centrifugalne mlinove, mlinove sa rotorom i unakrsne mlinove. U zavisnosti od konkretnog instrumenta, pogodni su za preliminarnu i finu redukciju mekih, vlaknastih i tvrdih materijala.

Dostupno u zemljama :

Modeli

Ultra centrifugalni mlin ZM 200

Ultra centrifugalni mlin ZM 200 je mlin sa rotorom velike brzine sa neuporedivim performansama. Koristi se za brzo mlevenje mekih do srednje tvrdih i vlaknastih materijala. Zbog efikasne tehnike mlevenja, ZM 200 obezbeđuje nežnu pripremu analitičkih uzoraka za veoma kratko vreme. Sveobuhvatan asortiman dodatne opreme, uključujući veliki izbor prstenastih sita i rotora, kao i sistema za sakupljanje uzorka, čini ultra centrifugalni mlin ZM200 svestranim instrumentom koji se lako može prilagoditi različitim primenama. Opciona vibraciona hranilica sa kontrolisanim dodatkom uzorka se kontroliše preko interfejsa i obezbeđuje ujednačeno mlevenje pri maksimalnom protoku uzorka. Kada se koristi ciklon, materijal uzorka se dodatno hladi strujom vazduha i brže se ispušta iz komore za mlevenje preko kasetne posude sa izlazom. Ovaj efekat se može povećati povezivanjem usisivača. Sa hiljadama instalacija, ZM 200 je postao standard za hranu i stočnu hranu, za hemijsku industriju, kao i za poljoprivredna ispitivanja.

Specifikacija
Ciklonski mlin TWISTER

Ciklonski mlin TWISTER je specijalno dizajniran za preradu hrane i stočne hrane za naknadnu NIR analizu. Optimizovani oblik rotora i komore za mlevenje generiše vazdušni mlaz koji nosi samleveni uzorak kroz integrisani ciklon u bocu za uzorke. Vazdušni mlaz sprečava zagrevanje materijala, čime se čuva sadržaj vlage uzorka. Isporučena sita garantuju optimalnu distribuciju veličine čestica tako da nije potrebno ponovo kalibrisati NIR spektrometar. Brzina rotora se može podesiti u 3 koraka omogućavajući savršeno prilagođavanje zahtevima uzorka. Čišćenje mlina je brzo i lako jer mlaz vazduha utiče na potpuno ispuštanje materijala iz komore za mlevenje. Ovaj novi ciklonski mlin dokazanog RETSCH kvaliteta optimizuje ponovljivu pripremu uzoraka za NIR analizu, omogućavajući tako smislene i pouzdane rezultate analize.

Specifikacija
Rotorski mlin za mlevenje SR 300

Rotorski mlin za mlevenje SR 300 je pogodan za grubo i fino mlevenje, bilo u serijama ili kontinuirano. Može da samelje suve, meke, srednje tvrde, organske i neorganske supstance. Sa podesivom brzinom od 3.000 do 10.000 obrtaja u minuti, rotorski mlin SR 300 je namenjen za univerzalnu upotrebu: od pripreme uzoraka u laboratorijama do pripreme šarži uzoraka u pilot postrojenjima ili proizvodnim objektima. Komora za mlevenje, rezervoar za punjenje i ulaz materijala su u potpunosti napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika.

Specifikacija
Mlin SK 300

Mlin SK 300 je pogodan za grubo i fino mlevenje, bilo u serijama ili kontinuirano. Može da samelje srednje tvrde i lomljive materijale i lak je za rukovanje. Sa podesivom brzinom od 2.000 do 4.000 obrtaja u minuti, SK 300 je namenjen za univerzalnu upotrebu: od pripreme uzoraka u laboratorijama do pripreme serija uzoraka u pilot postrojenjima ili proizvodnim objektima.

Specifikacija